Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Vandrande pinnar till salu!!


Ramulus Thaii

Ramulusthai.jpg

Ramulus Thaii kommer, som namet indikerar, från Thailand. Honorna blir 11 centimeter, det finns information på nätet att de kan nå 18 centimeter, medan hanarna blir 8 centimeter. Vi tar 19 kronor per ägg och 89 kronor per unge.


Clonaria Conformans

ClonariaConformans.jpg

Clonaria Conformans kommer från Thailand där hanen blir 6 centimeter och honan 9 centimeter. Vi tar 19 kronor per ägg och 89 kronor per unge.


Lamponius Guerini

lamponiusguerini.jpg

Lamponius Guerini från Guadelope där honorna blir honorna blir 9 centimeter och hanarna 7 centimeter. Den har ett spräckligt utseende som pinnen utnyttjar då den ser ut som en fågellort på trädstammen. Vi tycker det är en orättvis beskrivning för de är väldigt söta men ur en kamouflagesynpunkt så kan de säkert påminna om en sådan. Vi tar 19 kronor per ägg och 89 kronor per unge.


Asceles

Hos Asceles blir honorna 8 centimeter och hanarna 6,5 centimeter. De är som vuxna mångfärgade med lila huvud, grönaktig kropp med gula och röda inslag. Vi tar 19 kronor per styck för äggen och 89 kronor för ungarna.

Asceles.jpg

Necroscia Annilupes

 

Necroscia annilupes kommer från Malaysia och är en mycket färgrik art. Både hona (9 cm) och hane (6 cm) är klargöna i färgen med blå markeringar och röda vingar. Vi tar 29 kronor per ägg.


Phasma reinwardtii

 

Phasma reinwardtii kommer från Papua Nya Guinea där honorna blir 15 centimeter långa och väger runt 18 gram (tungviktare i vandrande pinntermer) och förutom detta magnifika tigermönstrade vingar. Tack vare den tunga vikten kan inte honan flyga men väl fälla ut vingarna för att skrämma bort de som vill äta upp den. Hannen blir 10 centimeter och väger avsevärt mindre. Vi tar 29 kronor per ägg av denna art.


Bengalensis

 

Bengalensis är en mycket lätthanterlig art. De kommer från Vietnam och har ett taggigt utseende och påminner om en dinosaurie. Honorna blir 7 centimeter och hanarna blir 5 centimeter. På latin heter de Spinohirasea bengalensis. Vi tar 19 kronor per ägg.


Diapherodes venustula

 

Diapherodes venustula är en mindre variant av våra Gigantean och blir ca 6 - 7 centimeter. Vi tar 19 kronor per ägg.


[ First ] [ Prev ] [ Next ] [ Last ]