Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Priser & villkor

Vi tillämpar förskottsbetalning för våra små husdjur så de inte behöver sitta och vänta på ett postkontor i onödan utan kan skickas direkt hem till Dig direkt. Detta gäller för ägg och ungar. När vi vid enstaka tillfällen säljer fullvuxna eller större husdjur så kan postens regler om storlekar på utskicket leda till någon extra dags hantering av posten. Det klarar våra husdjur.

Våra indiska vandrande pinnar!!

Vi har alltid indiska vandrande pinnar i vårt sortiment och där tar vi 49 kronor per unge eller, vårt populära paket, 5 indiska vandrande pinnar för 199 kronor. Frakt tillkommer.

Vi säljer även pinn- och lövägg!!

Det är mycket populärt att beställa ägg men även att blanda ungar och ägg. För indiska vandrande pinnar tar vi 89 kronor för 10 ägg. Våra övriga specialarter kostar vanligtvis 19 kronor per ägg. Avvikelser kan förekomma vid specialägg, exempelvis för våra Gigantlöv ägg som kostar 49 kronor styck.

Emellanåt har vi även ungar av specialarna!!

Ibland vill inte våra glada kunder vänta på att ägg skall kläckas så därför tillhandahåller vi även ungar i mån av tillgång av ovanstående specialägg.

Övriga husdjur!!

Vi har ibland kläckt fram bönsyrsor och det kan säkert förekomma även andra spännande små husdjur framöver. För priser hänvisar vi till katalogen alternativt under nyheter. Vi kommer även att publicera på vår blogg www.benedikt.se när vi har något nytt .