Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Nyheter och just nu!!


Vi levererar för fullt!

 

Den här websajten har inte ändrats på länge men vi är igång och levererar vandrande pinnar och blad varje vecka året runt hem till våra kunder. Vi har även en ny hemsida vandrandepinnar.se men denna är mer informationsrik! Du är hjärtligt välkommen med Dina frågor och beställningar som vanligt på vandrandepinnar@hotmail.com .


Vi levererar löv till lill Skansen!

 

Lill-Skansen har precis byggt klart sina nya fina lokaler på Skansen och öppnade nu förra helgen för allmänheten igen. Där kan Du bland annat se vandrande löv som vi har levererat vilket vi är stolta över att ha fått göra. Tidigare har vi levererat till skolor, olika dagis och zooaffärer förutom till alla våra glada kunder runt om i norden men nu alltså även till Lill Skansen där barn lär sig mer om djur. Vi har ungar av löv för tillfället för den som är intresserad.


Nu har vi jättebladsungar igen!

 

För tillfället har vi ett fåtal Giganteumbladsungar. Du hittar mer information, bilder och en liten youtubefilm som vi gjort på denna sajt. Passa på tillfället om Du vill ha ett blivande bamselöv som husdjur. de är jättesnälla som alla våra husdjur. Vi tar 219 kronor per unge.


Djungelnymfer - världens tyngsta insekt

 

Just nu har vi några ungar av arten djungelnymf till salu. Du kan se bilder på vuxna djur under pinnar till salu. De lägger ägg som tar 12 månader att kläcka så för den som inte är så tålmodig är detta ett bra tillfälle att bli med djungelnymf. De är lättskötta och spektakulära i sin storlek. Ungar för 179 kronor styck.


Ny spännande art - Marmessoidea rosea

Marmessoidea rosea är en riktigt vacker vandrande pinne med klarröda vingar. Har inte kommit på hur vi skall fotografera vingarna ännu men bilder kommer. Vi tar 19 kronor per ägg och det är begränsad tillgång på denna ovanliga art och just nu ett fåtal ungar för 89 kronor styck.

Marmessoidearosea2.jpg

Ägg från vandrande jättelöv!!

Just nu har vi ett fåtal ägg kvar av världens största vandrande blad. De blir ca 13 centimeter långa och 6.5 centimeter breda. Vi tar 49 kronor styck för dessa och tillämpar först till kvarn på dessa så välkommen in med Din beställning. Ägget längst till vänster är ett jättelövägg. Det som ser lite orakat ut är från vår andra lövart som vi tar 19 kronor ägget för. Det runda ägget, som i verkligheten är 2 millimeter långt är ett indiskt pinnägg som jämförelse.

gig1.jpg

Jättepinnar 32 centimeter!!

 

Pharnacia Ponderosa kommer från Philipinerna och honorna blir 32 centimeter långa vilket är vår längsta pinnart. Kroppen blir ca 18 - 20 centimeter. Vi har ett begränsat antal ägg av denna art för 29 kronor styck och först till kvarn gäller för dessa.


Burar och pinnbostäder!!!

Våra burar är lätta att sätta ihop, väger knappt något så de kan flyttas runt med lätthet och posten och Schenker kan frakta dem utan att begära en förmögenhet. Observera att alla burarna är helt genomskinliga på 2 sidor medan de övriga två har ett finmaskigt nät för bästa genomströmning av luft så det är inga problem att se husdjuren!!Vi har nog provat det mesta i bur- och bostadsväg till små husdjur som vandrande pinnar, vandrande löv och bönsyrsor. Vi har 4 olika modeller som täcker de flesta behov. Titta gärna in under fliken "burar och bostäder till salu" för mer info""

Kupol60x60x60.jpg