Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Vandrande pinnar till salu!!


Schultei

Schultei ar som vuxen en vacker svart vandrande pinne med gula ögon och röda vingar. På latin heter den Peruphasma Schultei. Honorna blir 7 centimeter och hanarna 6 centimeter. Denna vandrande pinne finns bara i ett 50.000 kvadratmeter stort område i Cordillera del Condor regionen i Peru men odlas då den är mycket populär. Vi har ägg för 29 kronor per styck och 89 kronor per unge. Jubileumspris 49 kronor

schultei2.jpg

Pink Wing

Denna vandrande pinne går under namnet Pink Wing. Det latinska namnet är Sipyloidea Sipylus och kroppen blir ca 9 cm långa och med ben och antenner så är de ca 15 cm långa som fullvuxna. De utvecklar små rosa transparanta vingar, därav namnet, och de är mycket lättskötta. Vi tar 19 kronor för ägg och 89 kronor för ungarna.

pinkwing2.jpg

Marmessoidea rosea

Marmessoidea rosea kommer från Malaysia. Honorna blir 8,5 centimeter och hanarna 5,5 centimeter långa. Gröna med typiska vita markeringar på ryggen. Vackra klarröda vingar. Äter salal som finns bland annat i blomsteraffärer. Det är en av våra honor på bilden. Denna art är ovanlig. Vi tar 19 kronor per ägg och just nu har vi även ett fåtal ungar för 89 kronor styck.

Marmessoidearosea2.jpg

Bud Wing!

Bud Wing eller Phaenopharos khaoyaiensis på latin kommer från Thailand och har röda vingar. Honorna når en längd av 13 centimeter. Vi tar 19 kronor per styck för ägg. Bilden är på en unge. Just nu har vi ungar för 89 kronor styck.

budwing.jpg

Eurycantha Calcarata

Eurycantha Calcarata är en bastant pinnart från Papua Nya Guinea där honan blir 15 centimeter. Bilden föreställer en ung hona och senare i livet blir den mörkbrun i färgen. Vi tar 19 kronor per ägg och 89 kronor för ungar.

Eurycantha Calcarata.jpg

Macleays

Macleys eller Prickley som de också kallas är en härlig vandrande pinne från Australien. Den som sett Indiana Jones i de fördömdas tempel kommer kanske ihåg att just denna art klängde på skådespelarna när det skulle se riktigt läskigt ut. Nu är dessa vandrande pinnar riktigt snälla. Honorna blir ca 13 centimeter och hanarna ca 9 centimeter. På latin heter denna art Extatosoma tiaratum. Vi har ägg för 19 kronor per styck och ungar för 89 kronor. Slut!

Macleays.jpg

Lopaphus Sphalerus

Lopaphus sphalerus kommer från Vietnam och honan blir 12 centimeter och hanen 8 centimeter. Denna art har vingar. Vi tar 19 kronor per ägg. Just nu har vi ungar för 89 kronor.

Lopaphussphalerus.jpg

Lonchodes phillipinicus

LonchodesPhilippinicus.jpg

Lonchodes phillipinicus där honor blir 14 centimeter och hanar 9 centimeter. Varierar i olika gröntoner och hanarna kan även förekomma med oranga kroppar och gröna ben. Vi tar 19 kronor per ägg och 89 kronor per unge.


[ First ] [ Prev ] [ Next ] [ Last ]